Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ



Καταγγέλεται ψυχολογικός πόλεμος, εκδικητικές μεταθέσεις, εξευτελισμός 

Το περιστατικό αν και είναι γνωστό στον χώρο της Αστυνομίας, ο Μάριος Φρίξου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όλο το συμβάν, όπως σας το παραθέτουμε πιο κάτω όπως δημοσιεύτηκε στο Facebook και στο lifenewscy:

   Μια φίλη μου, πρώην μόνιμη Αστυνομικός εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το Σώμα, λόγω της ρατσιστικής και ομοφοβικής στάσης κάποιου πρώην Αρχηγού αστυνομιας!

   Της είπε επί λέξη: "Εάν δεν φύγεις από το σπίτι της φιλενάδας σου (τάδε) θα σου κάμω πόλεμων να φύγεις από τις τάξεις της Αστυνομίας!"   Ακολούθησε μεγάλος ψυχολογικός πόλεμος σε βάρος της που όμοιος του δεν υπήρχε (εκδικητικές μεταθέσεις, χλευασμός, υποτίμηση γυναίκας, εξευτελισμός κλπ)!! 

  Τελικά δεν άντεξε και παραιτήθηκε!! Υπάρχουν βεβαίως μαρτυρίες πολιτών και αστυνομικών προσώπων περί τουτου!! Η εν λόγω, είναι έντιμου και σοβαρού χαρακτήρας, διατηρεί ερωτική σχέση με την επίσης Κύπρια συμβία της εδώ και πολλά χρόνια, και έχουν μαζί τα παιδιά τους που τα μεγαλώνουν με αρχές, αξιοπρέπεια, και καμάρι, όπως όλοι οι σωστοί γονείς!! 

  Όσοι ΛΟΑΤ, βουλευτές, αρμόδιοι, επίτροποι, δικηγόροι, αστυνομικές αρχές, ΠΟΓΟ, δημοσιογράφοι, κλπ θέλετε να εμπλακείτε, αλλά με αξιοπρέπεια πάντα, είστε ευπρόσδεκτοι!!

   Η όλη υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια!! Απλά ως Μάριος έχω να σχολιάσω το εξής: Όλους τους δήθεν "καθωσπρέπει" ούτε να σας κλάσω ούτε να σας φτύσω δεν σας αξίζει!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ! 





 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...