Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

46 ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ 32.000 ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ART PROJECT



Η τέχνη και η τεχνολογία συναντώνται στις οθόνες μας με ένα κλικ 

Ξεκίνησε το 2011, από την ιδέα μιας ομάδας προγραμματιστών της Google που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το 20% των εργάσιμων ωρών τους, όπως επιτρέπει η εταιρεία, σε κάποιο δημιουργικό project του ενδιαφέροντός τους.

   Η ιδέα ήταν να κάνουν όσα περισσότερα έργα τέχνης προσβάσιμα στο κοινό του Internet εκμεταλλευόμενοι όλες τις τεχνολογίες, τα μέσα και το bandwidth που διαθέτει η Google.   Την 1η Φεβρουαρίου του 2011 το Google Art Project έκανε τα επίσημα εγκαίνιά του συμπεριλαμβάνοντας στην ψηφιακή συλλογή του αριστουργήματα από 17 μουσεία σε υψηλή ανάλυση. Μουσεία όπως η Tate Gallery του Λονδίνου, το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και το Uffizi της Φλωρεντίας. 

  Σήμερα το Google Art Project, περιλαμβάνει 32.000 έργα τέχνης από 46 μουσεία, όπου οι επισκέπτες όχι μόνο μπορούν να τα θαυμάσουν σε εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης, 3D και μέσω Virtual Reality, αλλά δίνει τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης σε αρκετά από αυτά μέσω του Google street View. Σαν να ήσασταν εκεί!

   Εφοδιαστείτε με μια γρήγορη σύνδεση στο Internet, κατά προτίμηση VDSL από τον ΟΤΕ και κάντε μια βουτιά στην παγκόσμια τέχνη από κάθε τύπο οθόνης όπου κι αν βρίσκεστε. 

Το Google Street View, ενα μνημειώδες έργο – τέκνο του ζευγαρώματος τέχνης και τεχνολογίας περιμένει να το ανακαλύψετε, με ένα κλικ ΕΔΩ4

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...