Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νέος υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος -Ορκίζεται στις 20:00
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αναλάβει το βάρος της συνέχισης της διαπραγμάτευσης από εδώ και στο εξής, μετά την θορυβώδη αποπομπή του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών. 
Ο νέος υπουργός Οικονομικών θα ορκιστεί στις 8 το βράδυ στο προεδρικό Μέγαρο με πολιτικό όρκο, παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Τσακαλώτος μέχρι σήμερα ήταν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και το τελευταίο διάστημα υπεύθυνος της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης. 
Business Insider: «Το μεγάλο μυαλό»
«Η Ελλάδα έχει νέο υπουργό Οικονομικών και τον αποκαλούν το ''μεγάλο μυαλό''», έγραψε το Business Insider, μόλις επιβεβαιώθηκε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι ο διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο κ. Τσακαλώτος ήταν επικεφαλής των διαπραγματεύσεων από τον Απρίλιο, όταν έγινε ξεκάθαρο ότι το Eurogroup είχε διάφορα προβλήματα με το διαπραγματευτικό στιλ του κ. Βαρουφάκη, συνεχίζει το δημοσίευμα.
«Φαίνεται πως ήταν εύκολη η απόφαση», σχολιάζει το Business Insider, σχετικά με τη διαδοχή στο υπουργείο Οικονομικών. «Ο κ. Τσακαλώτος είναι ένας καθηγητής με εκπαίδευση στην Οξφόρδη και περιγράφεται ως το ''μεγάλο μυαλό της οικονομικής πολιτικής'' για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...