Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΟΓΑ: ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

ΟΓΑ: Παράταση για καταβολή ασφαλιστικών εισφορών

Νεα παράταση έως τις 24 Ιουλίου έδωσε η διοίκηση του ΟΓΑ για την πληρωμή  των ασφαλιστικών εισφορών του Β’ εξαμήνου 2014 του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης. Η παράταση δόθηκε λόγω της τραπεζικής αργίας.

Σημειώνεται ότι η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών είχε όριο την 30η Ιουνίου, αλλά λόγω των περιορισμών στις τραπεζικές συναλλαγές ο ΟΓΑ είχε δώσει πρώτη παράταση έως τις 10 Ιουνίου.

 Επειδή όμως τα capital controls διατηρούνται ακόμα η διοίκηση του Οργανισμού αποφάσισε να δώσει μια ακόμα παράταση. 

Επίσης, έως τις 24 Ιουλίου παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των δόσεων, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους που έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση και η οποία έληγε εντός  του χρονικού διαστήματος ισχύος της τραπεζικής αργίας (από 29-06-2015 έως και 15-07-2015).

 Σε κάθε περίπτωση, οι πληρωμές  μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ,  με την ειδική ειδοποίηση  που έχει ήδη αποσταλεί στους ασφαλισμένους, χωρίς καμία επιβάρυνση.

www.dikaiologitika.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...