Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ "ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ"



Trash αριστούργημα, που γεννά ερωτήματα 

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

Ο Κώστας εντόπισε αυτήν την καταπληκτική διαδικτυακή εκπομπή με δύο μοναχούς του Αγίου Όρους που αποκαλύπτουν όσα δεν τολμούν οι άλλοι, έχοντας ίσως το πιο γεμάτο σκηνικό ονλάιν εκπομπής που έχω δει.

    Είναι απόλαυση για όσους αγαπούν την Ορθοδοξία, το trash ή και το συνδυασμό αυτών των δύο πραγμάτων. 

  Εγώ είδα ένα επεισόδιο, αυτό... 



...όμως μείνετε ήσυχοι: Αν εθιστείτε, στο κανάλι της εκπομπής ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ στο YouTube μπορείτε να βρείτε και άλλα 77 επεισόδια που διαρκούν από 30 λεπτά έως και μιάμιση ώρα γεμάτη αποκαλύψεις για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την ελληνική κατάσταση.
 Επιπλέον, απ' ό,τι είδα έχουν αρχίσει και κάνουν βιντεάκια με τα best of των εκπομπών τους, και το κάθε ένα κρατά ούτε μία, ούτε δύο αλλά μέχρι και πεντέμιση ώρες!

   Άραγε οι Πατέρες Ιωάννης και Βασίλειος πήγαν στο Άγιο Όρος για να απομονωθούν μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας και να εξασκήσουν τη σιωπή και την περισσυλογή - ή το ακριβώς αντίθετο;
   Κατά τα άλλα, κάτω από το κάθε βίντεο, εντύπωση προκαλεί αυτή η διευκρίνιση:



"ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ."   

Δηλαδή δουλευόμαστε; Ήταν τάχα βίντεο που τα γύριζαν ώστε να μην δοθούν στη δημοσιότητα; Ή για να παιχτούν μόνο στην τηλεόραση, τύπου CNN και BBC; Ή ξοδεύουν άπειρες εργατοώρες όπως κάναμε με την ξαδέρφη μου όταν πηγαίναμε δημοτικό και καμωνόμασταν ότι παρουσιάζαμε εκπομπές και show για προσωπική μας χρήση; 

    «Πάντως τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν σίγουρα το στήσιμο ερασιτεχνικής εκπομπής και ασφαλώς έγιναν για να παρουσιαστούν σε ένα ευρύτερο κοινό», μου λέει ο Κώστας. 

«Τώρα στην πορεία τι χάλασε και πώς διαμορφώθηκαν οι διάφορες μηχανικές ένας θεός ξέρει. Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί το προφίλ αυτού που ανέβασε τα βίντεο που ταυτίζεται με το προφιλ της εκπομπής. Διόλου απίθανο να είναι οι ίδιοι οι μοναχοί ή φιλικά προσκείμενοι σε αυτούς και η ένδειξη περί μη έγκρισης να είναι ένα προπέτασμα καπνού για να μην υπάρξουν προβλήματα με την μονή τους.»




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...