Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

DAD BOD: ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ - ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΞΗΓΟΥΝ

Μπαμπάδες με κοιλίτσα - Οι επιστήμονες εξηγούν [εικόνες]
Το τελευταίο διάστημα ένας τύπος ανδρικού σώματος έχει πάρει... τα πάνω του και έχει γίνει viral. Αυτός ο τύπος ονομάστηκε Dad Bod και αναφέρεται σε εκείνους που δεν έχουν άψογο σώμα και έχουν κοιλίτσα.
Τον Μάρτιο ο δευτεροετής φοιτητής του Clemson Univercity, Μακένζι Πίρσον, σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε, ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο και εξηγούσε γιατί στα κορίτσια αρέσουν οι άνδρες με κοιλίτσα.
Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με αυτούς τους άνδρες, οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα αρσενικά τείνουν να αποκτούν αυτό τον σωματότυπο ειδικότερα όταν γίνονται μπαμπάδες.
Οι μελετητές του Northwestern Medicine ανακάλυψαν πως όσοι γίνονται για πρώτη φορά γονείς τείνουν να παίρνουν 1,5 με 2,5 κιλά, ανεξάρτητα αν ζούνε με τα παιδιά τους ή όχι.
Το βάρος των ανδρών με ύψος κοντά στα 2 μέτρα, που ήταν κάτω από την ίδια στέγη με τα παιδιά, αυξανόταν περίπου κατά 2 κιλά, ενώ όσων δεν έμεναν κατά 1,5 κιλά.
Αντίθετα, εκείνοι που δεν είχαν αποκτήσει παιδιά έτειναν να χάνουν βάρος!
Λέγεται πως οι άνδρες μέσα στο γάμο είναι πιο συγκεντρωμένοι και συνεπείς με τη διατροφή τους ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως παχαίνουν. Εκτος των πλαισίων της οικογένειας παραλείπουν γεύματα, δουλεύουν πολλές ώρες και να καταναλώνουν αλκοόλ.
Πολλές έρευνες έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα αλλά αυτή είναι η πρώτη που εξετάζει τον Δείκτη Μάζας Σώματος, που αποκαλύπτει το λίπος και τα πιθανά προβλήματα υγείας.
Οι έρευνες έδειξαν πως ο ΔΜΣ των μπαμπάδων, που μένουν με τα παιδιά τους, αυξήθηκε κατά 2,6%, ενώ όσων δεν ζουν μαζί τους κατά 2%. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει τόσο σε καρδιακά προβλήματα όσο και σε διάφορες μορφές καρκίνου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...