Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ LEADER ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 154.000,00 €Υπογραφή νέας σύμβασης έργου LEADER στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Φωτεινής προϋπολογισμού 154.000,00 €
Δικαιούχος του έργου ο Δήμος Έδεσσας

Νέα σύμβαση έργου στα πλαίσια του LEADER συνυπέγραψαν ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου.

Η νέα σύμβαση αφορά το έργο με τίτλο «Επένδυση Λιμνοδεξαμενής Τοπικής Κοινότητας Αγίας Φωτεινής» με δικαιούχο τον Δήμο Έδεσσας, έχει συνολικό προϋπολογισμό 154.000,00 € και προέκυψε στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007-2013.

Το έργο εντάσσεται στην κατηγορία των έργων υποδομής μικρής κλίμακας, μικρά εγγειοβελτιωτικά έργα διαχείρισης υδάτινων πόρων που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για την περιοχή.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε τη σημασία παρεμβάσεων που διευκολύνουν τις προσπάθειες του αγροτικού κόσμου σε καθημερινή βάση και στηρίζουν την επιχειρηματικότητα. Οι υποδομές αποτελούν προϋπόθεση για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί λόγω των εξελίξεων στην οικονομική κατάσταση του τόπου, η Αναπτυξιακή Πέλλας, μέσω των προγραμμάτων LEADER συμβάλλει αποφασιστικά στην υλοποίηση μικρών και μεγαλύτερων έργων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...