Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Λαογραφικό Μουσείο των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης.
Έτσι, η Δημοτική Αρχή υλοποιεί άλλη μία δέσμευσή της απέναντι στους πολίτες και την τοπικής μας κοινωνία, που θα ενισχύσει τον τουριστικό χαρακτήρα της Λουτρόπολης και κατ’ επέκταση ολόκληρης της Αλμωπίας.
Αρχικά δεν θα υπάρχει κάποιο αντίτιμο για την είσοδο στο μουσείο και αυτό θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο αφού περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και τεθεί απόλυτα λειτουργικός ο συγκεκριμένος χώρος.
Η στέγαση του μουσείου γίνεται στο πετρόχτιστο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στο «Ξενοδοχείο Αύρα» και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Η Διοίκηση των Λουτρών σας προσκαλεί να το επισκεφτείτε και να δείτε τα αντικείμενα που εκτίθενται στον όμορφο αυτό χώρο και αφορούν στην τοπική παράδοση της Αλμωπίας.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 – 16:00









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...