Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/8/2015 ο Αγιασμός από τον Πάτερ Στέφανο στα νέα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), η οποία πλέον στεγάζεται στους χώρους του παλαιού Δημαρχείου Αριδαίας.
Η συγκεκριμένη μετεγκατάσταση έγινε στα πλαίσια του ουσιαστικού νοικοκυρέματος και της εξασφάλισης χώρων από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, ενώ ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των δομών, καθώς επίσης και ένα πιο φιλικό περιβάλλον για τους εργαζομένους και τους πολίτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο υπόγειο του Δημαρχείου όπου στεγαζόταν μέχρι πρότινος η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και οι οποίες δεν βοηθούσαν στην επιθυμητή αποδοτικότητα των υπηρεσιών. Επίσης, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο κ. Χρήστο Γεωργίου επαίνεσε τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα στους τομείς που έχει αναλάβει και σημείωσε πως η σκληρή δουλειά του αντανακλάται στην κοινωνία. Τέλος, στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και διοίκησης των δομών που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ζήτησε από τον Πρόεδρο να υπάρξουν κάποιες αναδιοργανώσεις, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό και εποπτεία, την καταγραφή των όσων προσφέρουν οι δομές, καθώς όπως είπε γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί στους εργαζομένους που εργάζονται με ζήλο και αποφασιστικότητα.
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου με τη σειρά του καλωσόρισε τους εργαζόμενους στο νέο τους χώρο και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μετεγκατάσταση και συνολικά στις δράσεις που έχουν γίνει τον προηγούμενο χρόνο και οι οποίες έχουν αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα κάποιες από τις βασικές αδυναμίες που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Όπως είπε, τα πράγματα έχουν μπει σε έναν ρυθμό και στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, ειδικά αυτές τις εποχές που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.
Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν οι εργαζόμενοι των δομών, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κετικίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιάννης Ρώσης και κ. Κώστας Ζαχαριάδης, καθώς επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ:
Αριδαία, Κύπρου 32 (παλαιό Δημαρχείο)
Τηλ. 2384024772, 2384024761
Β.Σ.Σ. 2384022170, 2384350324-325
E-mail: dimotikialmopias@gmail.com



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...