Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ

Στο διάστημα με... ασανσέρ – Από τη γη κατευθείαν στην στρατόσφαιρα [εικόνες]

Τον «νέο Πύργο της Βαβέλ» σχεδίασε εταιρεία, ο οποίος θα ανεβάζει κατευθείαν τους αστροναύτες στην στρατόσφαιρα.
Ενα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, που εγκρίθηκε από την αμερικανική υπηρεσία χορήγησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ευελπιστεί να υλοποιήσει τα προσεχή έτη η εταιρεία Thoth Technology, η οποία εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά.
Ο διαστημικός ανελκυστήρας θα έχει ύψος περίπου 20 χιλιόμετρα, όντας 20 φορές ψηλότερος από τον πύργο Burj Khalifa, που είναι το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο στα 829 μέτρα.
Η κατασκευή με κωδικό όνομα ThothX Tower θα είναι πτυσσόμενη και θα χρησιμοποιεί ηλεκτρουδραυλικούς μηχανισμούς για να οδηγεί τους αστροναύτες στην κορυφή.
Ετσι, όχι μόνο να περιοριστεί η ζήτηση των πυραύλων αλλά και μειωθεί το κόστος σε καύσιμα, καθώς το διαστημικό ασανσέρ θα καταναλώνει ελάχιστα συγκριτικά με έναν πύραυλο.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...