Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΜΠΡΟΥΣ ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN ΣΤΗΝ AIR DJIBOUTI

Από τους Iron Maiden στο τιμόνι της κρατικής αεροπορικής εταιρείας του Τζιμπουτί [εικόνες]
Με τον Μπρους Ντίκινσον, τον θρυλικό τραγουδιστή των Iron Maiden, στο τιμόνι της, η κρατική αεροπορική εταιρεία του Τζιμπουτί ξανάρχισε από την Δευτέρα τα δρομολόγιά της, δέκα και πλέον χρόνια μετά τη χρεοκοπία της.
Η Air Djibouti, που είχε χρεοκοπήσει το 2002, απογειώθηκε και πάλι χθες με μια πτήση που σήμανε την αναγέννηση του κρατικού αερομεταφορέα. Ένα φορτηγό αεροσκάφος Fokker πραγματοποίησε την πρώτη πτήση από το Τζιμπουτί στη Χαργκέισα της Σομαλιλάνδης μεταφέροντας 6 τόνους εμπορευμάτων. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και άλλες πτήσεις προς τις πρωτεύουσες της Κένυας, του Νότιου Σουδάν και της Σομαλίας. Οι πτήσεις μεταφοράς επιβατών αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.
«Αυτό το πρώτο φορτηγό αεροσκάφος θα εξυπηρετεί τις χώρες της περιοχής και εκείνες των Μεγάλων Λιμνών. Σχεδιάζουμε επίσης να εξυπηρετούμε τη Δυτική Αφρική και τις ανατολικές ΗΠΑ, χάρη στη συνεργασία μας με το Μαϊάμι», είπε ο πρόεδρος της Αρχής Λιμένων και Ελευθέρων Ζωνών του Τζιμπουτί, Αμπουμπάκερ Όμαρ Χάντι.
Η Air Djibouti ιδρύθηκε το 1963 και ήταν μια από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες της αφρικανικής ηπείρου. Μετά από πολλά χρόνια κακοδιαχείρισης, χρεοκόπησε το 2002. Η νέα εταιρεία παραμένει κρατική αλλά η διαχείρισή της έχει ανατεθεί στη βρετανική εταιρεία Cardiff Aviation, ιδιοκτήτης της οποίας δεν είναι άλλος από τον ροκ σταρ Μπρους Ντίκινσον, τον τραγουδιστή του χέβι μέταλ συγκροτήματος Iron Maiden.
Ο Ντίκινσον είναι επίσης πιλότος και εκπαιδευτής σε αεροσκάφη Μπόινγκ 757 και 737. Εκτός από τη διαχείριση, η Cardiff Aviation θα είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση των αεροσκαφών και την εκπαίδευση του προσωπικού της Air Djibouti.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...