Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ 8 - 0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


Παιχνίδι για έναν ρόλο διεξήχθη στο κοινοτικό γήπεδο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι επιβλήθηκε με άνεση επί του Ηρακλή Γαρεφείου με το ευρύ 8-0.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων ήταν εμφανής καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους μεν γηπεδούχους να εμφανίζουν ένα καλογυμνασμένο και σφριγηλό σύνολο, αποτέλεσμα της επίπονης προετοιμασίας που πραγματοποιούν, τους δε φιλοξενούμενους να ξεμένουν από δυνάμεις από το πρώτο κιόλας ημίωρο του παιχνιδιού και να είναι αποσυντονισμένοι τελείως από τον στόχο τους.

Οι παίκτες του Βασίλη Σαμαρά εντυπωσίασαν με την απόλυτη πειθαρχία, την συνεχή εναλλαγή της μπάλας μεταξύ τους, το αφηνιασμένο τρέξιμο κατά μήκος και πλάτος του γηπέδου, καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα και την αποτελεσματικότητα στις τελικές τους προσπάθειες. Σύγχρονο, ποιοτικό και απολαυστικό ποδόσφαιρο που οι συνθήκες το απαιτούν και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, δείγμα της φιλοσοφίας που ο κόουτς έχει εμφυσήσει στα παιδιά των Προμάχων.

Οι ποδοσφαιριστές του κυρίου Κώνστα από την άλλη, δεν θύμιζαν σε τίποτα τον καλό τους εαυτό και εκτός της ασυνεννοησίας τους, προβλημάτισαν και με την έλλειψη φυσικής κατάστασης. Πάντως με δεδομένο ότι ο θεσμός του κυπέλλου, είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για τα πρωταθλήματα, θεωρούμε ότι υπάρχει χρόνος βελτίωσης και περαιτέρω εκγύμνασης για να βρεθούν στα γνωστά τους στάνταρντς.

Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Βέροιας.
Λόγω της ασυνήθιστα υψηλής θερμοκρασίας, στο ημίωρο έγινε ολιγόλεπτο διάλειμα για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές, ενώ μεταξύ των δεκάδων θεατών, εντοπίσαμε τον εκ Γαρεφείου καταγόμενο δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, συνοδευόμενο από τους Προμαχιώτες συνεργάτες του Δημήτρη Βέσκο αντιπρόεδρο των Λουτρών ΠΟΖΑΡ και τον Γιώργο Γούδη(Αμερικάνο) αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε την διακύμανση του σκορ:
1-0 στο 4’  Παπαδόπουλος
2-0 στο 45’ Παπαδόπουλος
3-0 στο 48’ Παπαδόπουλος
4-0 στο 57’ Γ. Σέλκος(Μπέιλυ)
5-0 στο 59’ Ιωάννου
6-0 στο 62’ Δέλλιος
7-0 στο 77’ Γ. Σέλκος(Μπέιλυ)
8-0 στο 83’ Παπαδόπουλος

Από τους Προμαχιώτες δεν υστέρησε κανείς, ενώ έλαμψαν με την ευστροφία τους οι Σαμαράς, Γ. Σέλκος και Παπαδόπουλος.
Από τους Γαρεφειώτες ξεχώρισαν οι Σίσκος και Μάρκου Μ.
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Παναγιωτίδη με άψογους τους δυο βοηθούς του Ταγκαλίδη και Αλατζά.


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χ.Σέλκος, Ι.Μούγιος, Αμπάρης(Δέλλιος), Παπαδόπουλος, Άτζος, Γ.Μούγιος(Γ.Νάνος), Δ.Σέλκος, Γ.Σέλκος, Σαμαράς, Σαμσούρης, Ιωάννου(Μεσκίνης).
Προπονητής: Σαμαράς

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ
Γ.Μάρκου, Π.Μάρκου, Στούπης, Μπίνος, Στόικος, Παρασκευάς, Χρηστίδης, Μ.Μάρκου, Σίσκος, Κόγιος, Γιάντσης(Τζάκος)
Προπονητής: Κώνστας












































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...