Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ


Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη στην Αθήνα για σημαντικά ζητήματα της Π.Ε. Πέλλας


Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης όπου είχε επαφές με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Αντώνη Μανιτάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών για σημαντικά ζητήματα αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον κ. Μανιτάκη στον οποίο έθιξε το σοβαρό θέμα της μεταφοράς μαθητών. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τη σημασία του ζητήματος ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Ιδιαίτερα στην περίπτωση παιδιών ΑμεΑ και αυτών που φοιτούν σε Ειδικά Σχολεία (Μουσικό Γυμνάσιο Γιαννιτσών κλπ) το ζήτημα είναι ακόμη πιο λεπτό και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε, άμεσα, να δοθεί λύση ώστε οι υπηρεσίες των Περιφερειών της Χώρας να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφέρονται οι μαθητές στα σχολεία τους τη νέα σχολική χρονιά.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έδωσε τη διαβεβαίωση στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι το μείζον θέμα της μεταφοράς μαθητών θα λυθεί πολύ σύντομα καθώς, εντός των προσεχών ημερών, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε νομοθετική πράξη για την επίλυση του θέματος, αφού τα προβλήματα στις περιφερειακές ενότητες για  την μεταφορά μαθητών είναι κοινά σε όλη τη Χώρα.


Επιπλέον ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, συναντήθηκε με παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και συζήτηση ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν τη γενικότερη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...