Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

"Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ"Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Αλμωπίας, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την ευρύτερη περιοχή.
Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε έτοιμη, ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Από το πρώτο λεπτό, τα μηχανήματα του εργοταξίου βρέθηκαν όπου δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα, ενώ την ίδια στιγμή σύσσωμη η δημοτική ομάδα βρέθηκε στο πλευρό των συμπολιτών μας ακόμα και με προσωπική εργασία.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του τόνισε ότι δυστυχώς η Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αφού δημιουργηθούν, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει οι απαραίτητες υποδομές ώστε αυτά να αποφευχθούν και να καταπολεμηθεί το ζήτημα από τη ρίζα του, μιας και τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μεγάλη ολιγωρία. 
Επισκεπτόμενος την Άψαλο, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Κώστα Βασιλειάδη και να επισκεφτεί τα ποτάμια του χωριού στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας. Μάλιστα, διαπίστωσε ότι δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα γι’ αυτά την τελευταία πενταετία. 
Στην Άψαλο συνομίλησε με πολύ κόσμο και άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες του μέσα στην κοινωνία, εκεί που χτυπά η καρδιά των προβλημάτων.
Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, καθώς όπως είπε ο Δήμος Αλμωπίας καλείται να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις έκτακτες ανάγκες και να σηκώσει όλο το βάρος με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, γι’ αυτό το λόγο ιεραρχούνται όλα τα ζητήματα που προκύπτουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...