Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 19-10-2015
Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  που αφορά σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα.

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο πλαίσιο της σύνδεσης με την αγορά εργασίας θα δέχεται και θα καταγράφει αιτήματα και ενδιαφέρον από τοπικές επιχειρήσεις οποιασδήποτε κλίμακας για τη διενέργεια Πρακτικής Άσκησης των Σπουδαστών μας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αποστέλλουν  τα αιτήματά τους είτε εντύπως στην ταχυδρομική διεύθυνση (1o χλμ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) είτε ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ giekarid@sch.gr.
Όσον αφορά στο καθεστώς απασχόλησης του Πρακτικά Ασκούμενου στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα πρέπει να τονιστεί ότι οι σπουδαστές ασφαλίζονται από το ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ στη 12η ασφαλιστική κλάση (κατά εργατικού ατυχήματος) και ως εκ τούτου απασχολούνται νόμιμα χωρίς άλλη υποχρέωση από τον φορέα υποδοχής τους.
Η διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης είναι 6 μήνες με πλήρη απασχόληση (960 ώρες συνολικά) και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ακόμη και τμηματικά μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος.
Ενάρξεις Πρακτικής Άσκησης μπορούν να γίνονται την 1η ή την 15η ημέρα του μήνα.
Η έγκριση της Πρακτικής Άσκησης γίνεται από τον Διευθυντή του ΙΕΚ που συντονίζει και εξασφαλίζει ότι το αντικείμενο απασχόλησης του ασκούμενου είναι συναφές με την ειδικότητα που φοιτά.
Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να απασχολήσουν σπουδαστές με την παραπάνω διαδικασία να επικοινωνούν με τη Γραμματεία αναφέροντας το προφίλ της θέσης ασκουμένου ώστε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ να προβεί σε επίσημη ανάρτηση τόσο στον ιστότοπό του http://iekaridaias.gr  όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών
1.       Φυσικοθεραπεία
2.       Φαρμακείο
3.       Μαγειρική Τέχνη – Chef
4.       Υποκριτική Τέχνη Θεάτρου
5.       Security

6.       Αισθητικής
7.       Κομμωτική
8.       Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
9.       Τουριστικά – Υπηρεσίες Ορόφου

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία και ελπίζουμε ότι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι από την διαδικασία Πρακτικής Άσκησης ωφελούνται τόσο οι επιχειρήσεις υποδοχής όσο και οι σπουδαστές που αποκτούν υψηλές πιθανότητες απορρόφησης μετά την εξοικείωση και την εμπειρία που αποκτούν.
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


ΓΙΟΡΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...