Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ


              Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας κάνει γνωστό στους κτηνοτρόφους ότι στις 21-10-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία θα πραγματοποιηθεί ενημέρωσή τους για την ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ των βοοειδών από κλιμάκιο Κτηνιάτρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεπικουρούμενο και από Κτηνιάτρους της ΠΕ Πέλλας.
Λόγω της σπουδαιότητας της νόσου και των δυσμενών επιπτώσεων τις οποίες προκαλεί (κυρίως οικονομικές στην κτηνοτροφία), κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων.

Ο Διευθυντής
                                                             


Τσαντάκης Τρύφων

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...