Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ 518.838 ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αυστραλός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με 518.838 λαμπάκια [εικόνες & βίντεο]

Ακόμη δεν έχουμε μπει στο Δεκέμβριο, αλλά πολλοί ήδη αισθάνονται το χριστουγεννιάτικο κλίμα να τους κατακλύζει. Και ξεκίνησαν οι υπερβολές.
Ενας Αυστραλός κατέρριψε για τρίτη χρονιά ένα παγκόσμιο ρεκόρ σχετικό με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, καθώς άναψε στην Καμπέρα ένα δέντρο με 518.838 λαμπάκια. Το βιβλίο Γκίνες επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Ρίτσαρντς σημείωσε ρεκόρ για τα περισσότερα λαμπάκια σε τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο επί πέντε χρόνια κατείχε το Universal Studios στην Οσάκα.
Για να τα καταφέρει, ο Αυστραλός δικηγόρος επιστράτευσε μία ομάδα εθελοντών, ανάμεσά τους ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, ξυλουργοί, κτίστες και πολιτικοί μηχανικοί, οι οποίοι συνέβαλαν στη δημιουργία του ύψους 22 μέτρων ατσάλινου δέντρου.
Ο Ρίτσαρντς συνηθίζει να κάνει τέτοιους υπερβολικούς χριστουγεννιάτικους στολισμούς, συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς συγκεντρώνονται μεγάλα πλήθη για να θαυμάσουν τις «δημιουργίες» του και κάνουν δωρεές.
Το πρώτο ρεκόρ που πέτυχε ήταν το 2013, για τα περισσότερα λαμπάκια σε σπίτι, καλύπτοντας την οικία του με 502.165 λαμπάκια. Συνολικά 75.000 άνθρωποι πέρασαν για να το θαυμάσουν, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να δυσκολεύεται κάποιες φορές να μπει στο σπίτι, ενώ οι γείτονες δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους. Κάτι που έκανε τον Ρίτσαρντς να υποσχεθεί ότι δεν θα επιχειρήσει ξανά να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ.
Μία χρονιά αργότερα, έβαλε 1.194.380 φωτάκια LED, σε τρία τεράστια τυλιγμένα πακέτα με χριστουγεννιάτικα δώρα, σε ένα εμπορικό κέντρο στην Καμπέρα.





Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...