Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ "PHILOXENIA" Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Στην Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, στα πλαίσια της οργανωμένης τουριστικής προβολής του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.
Έτσι το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να «ταξιδέψει» νοερά στον πανέμορφο τόπο μας με τον φυσικό πλούτο και τα άφθονα νερά και να εντυπωσιαστεί από τις πολλαπλές επιλογές που μπορεί να έχει ο επισκέπτης της Αλμωπίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφτηκε το περίπτερο των Λουτρών, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το περίπτερο που είχαν οργανώσει οι Σύλλογοι Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Ξενοδόχων Λουτρακίου όπου συνεχάρη τους διοργανωτές και τους ευχαρίστησε που συμβάλουν κι αυτοί στην τουριστική προβολή του τόπου μας. 
Επίσης, ο κ. Μπίνος επισκέφτηκε το περίπτερο του συντοπίτη μας Σωκράτη Παπαδόπουλου ο οποίος ασχολείται με τους βυθιζόμενους κάδους, έχοντας την πανελλήνια ευρεσιτεχνία και τον συνεχάρη για την παρουσία του.
Τέλος, ο Δήμαρχος είχε μία σύντομη συνομιλία με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία συμμετείχε και στην Συνεδρίαση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...