Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2 - 2


Το μαύρο αντικατοπτρίζει τις σκέψεις που μας πλακώνουν, εδώ στα "Προμαχιώτικα Νέα".
Σκέψεις βασανιστικές, και ερωτήματα αναπάντητα, τόσο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τις ιεραρχικές δομές του, την ΕΠΣ Πέλλας, τους διοικούντες, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους συλλόγους, τις διοικήσεις τους, τους ποδοσφαιριστές, τους αγνούς φιλάθλους και τους ανεγκέφαλους οπαδούς, όσο και τις κοινωνικές δομές, τα νοσοκομεία, τα ασθενοφόρα, τα όργανα της τάξης, τους νόμους και την εφαρμογή τους, καθώς επίσης και τους άγραφους νόμους, αυτούς που κάποιοι τους γράφουν στα σπασμένα πόδια κάποιων ρομαντικών και ευγενών ανθρώπων που φτύνουν αίμα καθημερινά. 
Πολύ φοβάμαι ότι το μαύρο αυτό, έχει καταστεί ανεξίτηλο και δεν θα μπορεί κανένας να ρίξει έστω και μια λευκή πιτσιλιά, που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στο λευκό της αγνότητας.....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...