Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 4 - 0



Επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, ο Εδεσσαϊκός επιβλήθηκε εύκολα επί του ΑΣ Πρόμαχοι με σκορ 4-0.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης "Π.Ν."

Οι Τριαινοφόροι της Έδεσσας μπήκαν φουριόζοι από την αρχή του αγώνα και  δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους νεοφώτιστους στην κατηγορία Προμαχιώτες. Ούσα καλύτερη ομάδα, με εμφανή την διαφορά δυναμικότητας, η ομάδα της Έδεσσας επικράτησε κατά κράτος των αντιπάλων της και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, δυο σε κάθε ημίχρονο, πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στην λίστα συγκομιδής στο μαραθώνιο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι  αγωνίστηκαν φιλότιμα με ένα μεσο-αμυντικογενές σύστημα 4-4-2 και χρησιμοποιώντας το τεχνητό οφσάιντ σαν κυματοθραύστη στην ορμή των γηπεδούχων, δεν τα κατάφεραν τελικά να αποκομίσουν κάτι θετικό. Εμφανίστηκαν ασύνδετοι και υποτονικοί, μη μπορώντας να αποφύγουν τα λάθη και τελικά την ήττα.

Το φιλμ του αγώνα.
1-0 στο 6’ όταν ο Μεταξάς έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Προμάχων Ξυλουργίδη.
2-0 στο 9’ ο Παλημάνης με όμορφη διείσδυση αφού έσπασε το τεχνητό οφσάιντ.
Στο 20’ και στο 22’ ο Ξυλουργίδης υποχρεώθηκε σε σωτήριες για την ομάδα του επεμβάσεις σε ανάλογα σουτ του Λαφαζανίδη.
Στο 52’ χάθηκε η πιο σοβαρή ευκαιρία για τους Προμάχους , όταν ο Γ. Νάνος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Έδεσσας  Κατρατσέα, όμως το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ.
3-0 στο 64’ με εύστοχη κεφαλιά του Τόμιτς Πετρόφ, ύστερα από κόρνερ.
4-0 στο 81’ ο Μεταξάς, μετά από μπαλιά διαβήτη του Λαφαζανίδη.

Από τον Εδεσσαϊκό διακρίθηκαν οι Μεταξάς, Τόμιτς και Παλημάνης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Από τον ΑΣ Πρόμαχοι ξεχώρισαν εκτός του τερματοφύλακα Ξυλουργίδη και οι  Ιλ. Μούγιος, Δέλλιος και Παπαδόπουλος.

Η διαιτησία του κυρίου  Παναγιωτίδη (Αποστολούδας-Τριανταφυλλίδης)  ήταν μέτρια, σφύριξε έδρα, ενώ δεν χρειαζόταν και σε κάποια σφυρίγματα, οι αποφάσεις του ήταν αλλοπρόσαλλες, εκνευρίζοντας κυρίως τους φιλοξενούμενους.

Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την μη ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων , κυρίως των γηπεδούχων,στο γήπεδο αφού οι των φιλοξενούμενων ήταν περισσότεροι.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Κατρατσέας, Παπουλίδης, Τζούρτζος, Τόμιτς, Παπαηλίας, Σερέτης(Πούπης), Βοτάρης, Λαφαζανίδης, Παλημάνης(Νέδος), Μεταξάς, Χωραφάς(Δημητριάδης).

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Ξυλουργίδης, Σαμαράς, Ιλ. Μούγιος, Σαμσούρης(Ιωάννου), Δέλλιος, Παπαδόπουλος, Τρίψης, Γ. Σέλκος(Ιω.Σέλκος), Άτζος, Γ. Νάνος, Ν. Νάνος. 









































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...