Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η ΒΙΕΝΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΤΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ



Μια υπηρεσία πληροφοριών "φιλικής χώρας" προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της Βιέννης.

 "Αναφέρθηκαν πολλά ονόματα πιθανών δραστών, τα οποία ελέγχθηκαν και η έρευνα μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα", σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε έξι εβδομάδες μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους

"Πριν από τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία πληροφοριών σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους" αναφέρει η ανακοίνωση.
 Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποια υπηρεσία και από ποια χώρα έστειλε αυτήν την προειδοποίηση αλλά ζήτησε από τους Αυστριακούς την "κατανόησή" τους για την εντατικοποίηση των ελέγχων.
 Στα επιπρόσθετα μέτρα που εφαρμόζονται περιλαμβάνονται η ενίσχυση της φύλαξης σε πολυσύχναστους χώρους, "ιδίως σε εκδηλώσεις και κυκλοφοριακούς κόμβους" και οι έλεγχοι ταυτότητας και αντικειμένων, όπως σακιδίων, στα οποία θα ήταν δυνατόν να μεταφέρει κανείς εκρηκτικές ύλες. 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...