Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣΗ Συντονιστική Επιτροπή του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Αλμωπίας σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας ενημερώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση αλλαγής του χρόνου που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, λόγω της μεγάλης πτώσης της θερμοκρασίας.
Επίσης, σας ενημερώνει ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016, οπότε και θα αναβιώσει το έθιμο των Μομώγερων.
Χρόνια Πολλά με υγεία!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...