Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΨΩΝΕΙ ΦΡΑΚΤΗ ΕΞΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Konstantinos Tsakalidis / SOOC 

Ο στρατός των Σκοπίων επιβεβαίωσε πριν από λίγο την είδηση της ανέγερσης νέου συρμάτινου φράκτη μήκους έξι χιλιομέτρων στο τμήμα της συνοριακής γραμμής με την Ελλάδα, απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας, με στόχο να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές.

   «Από χθες, ο στρατός της χώρας, κατόπιν σχετικών εντολών, ξεκίνησε την ανέγερση συρμάτινου φράχτη στη συνοριακή διέλευση της Μετζίτλια, παρόμοιου με αυτόν στη Γευγελή» δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού της ΠΓΔΜ Τόνι Γιάνεφσκι. 

  Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο στρατός της ΠΓΔΜ έχει τοποθετήσει μεταλλικούς και ξύλινους στύλους σε μήκος περίπου έξι χιλιομέτρων κατά μήκος της ουδέτερης ζώνης Μετζίλια-Νίκης και πριν από λίγο άρχισε να ξεδιπλώνει συρματόπλεγμα ύψους δύο μέτρων. 

  Αυτός είναι ο δεύτερος φράχτης που υψώνει η ΠΓΔΜ, στα σύνορα με την Ελλάδα, ύστερα από αυτόν στην ουδέτερη ζώνη στο ύψος της Γευγελής με την Ειδομένη. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...