Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ



Με αφορμή του σπασίματος του φράγματος των 3.000.000 επισκέψεων στις αναρτήσεις του ιστολογίου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που με τόση αγάπη μας έχετε περιβάλει όλα αυτά τα χρόνια και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.
Τα Προμαχιώτικα Νέα ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου του 2011 με σκοπό να προβάλλουν το "αποκλεισμένο" μέχρι τότε χωριό μας και να ενώσουν τους κοινούς προβληματισμούς των κατοίκων, να αναδείξουν την ιστορία μας, την παράδοση, καθώς και να εντοπίσουν προβλήματα, που χρήζουν αντιμετώπισης.
Παράλληλα, έχουν διοργανώσει πάμπολλες δράσεις, κινητοποιώντας τους ενεργούς πολίτες και πιστεύουμε, ότι έχουμε βάλει κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.
Όπως πάντα τονίζουμε, η προσπάθειά μας κινείται σε ερασιτεχνικό επίπεδο, μη προσβλέποντας στο χρηματικό κέρδος και το μόνο που επιδιώκουμε, είναι η ενημέρωση και η προβολή του αγαπημένου μας, ιστορικού χωριού. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την καθιέρωση της σελίδας μας στα διαδικτυακά δρώμενα, μια καθιέρωση που αντικατοπτρίζεται στην τέταρτη θέση στη λίστα ιστολογίων της επαρχίας μας, γεγονός που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να κάνουμε καλύτερα και περισσότερα πράγματα.
Στην προσπάθειά μας αυτή, έχουμε βρει αρωγούς, το σύνολο σχεδόν της τοπικής κοινωνίας, από την πρόεδρο, τους δημοτικούς συμβούλους, την εκκλησιαστική επιτροπή, τις σχολικές μονάδες, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους αθλητικούς, τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους, τους ετεροδημότες, τους χωριανούς του εξωτερικού, που με τα συγχαρητήρια αλλά και με τις παρατηρήσεις τους, μας κάνουν να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Σαν διαχειριστής του ιστολογίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την μεγάλη αγκαλιά-ομπρέλα, που έχετε απλώσει προς την προσπάθειά μας και να αναφέρω μερικούς βασικούς συντελεστές, μιας και η σελίδα μας "αναπνέει" από ομαδικές συνθέσεις.
Ευχαριστώ λοιπόν για την άοκνη και συνεχή συνδρομή τον Ανδρέα Πουσίνη, που επιμελείται την τεχνική σταθερότητα της σελίδας με τις  κατά καιρούς αναβαθμίσεις, τον Άλεξ και τον Νίκο Αμπάρη για τα αθλητικά και όχι μόνο ρεπορτάζ, τον Πέτρο Σαλαμάνη για την επιμέλεια του διασκεδαστικού τομέα, τον Πέτρο Μούγιο για τις επικίνδυνες αποστολές, την Μαρία Βέσκου για τα κοινωνικά θέματα και όλους τους έκτακτους συνεργάτες, που με μεράκι βοηθούν .
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην φωτογράφο  Μαρία Βαρελά, που με την καλλιτεχνική της οπτική έχει "ντύσει" τη σελίδα μας με τα ομορφότερα χρώματα.
Κλείνοντας, υποσχόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και αγάπη γι αυτό που κάνουμε, πιστεύοντας ότι με την ομαδική προσπάθεια, τα καλύτερα έρχονται, προς όφελος του αγαπημένου μας μαρτυρικού και ιστορικού τόπου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...