Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ-ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ
Περιοδεία στην Τοπική Κοινότητα Περίκλειας – Λαγκαδιάς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστα Ζαχαριάδη, τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστο Γεωργίου, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Γιώργο Γούδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Τόλη Ουργαντζόγλου και κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Πρόεδρο του χωριού κ. Χρυσούλα Σούση και να περιηγηθεί στα δύο ακριτικά χωριά της Αλμωπίας, ενώ συνομίλησε και με πολλούς κατοίκους.
Όπως τον ενημέρωσε η Πρόεδρος και διαπίστωσε ο Δήμαρχος, η συγκεκριμένη περιοχή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, τα οποία όμως είναι βέβαιο ότι με την συνέχιση της αποτελεσματικής δουλειάς που γίνεται θα επιλυθούν.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...