Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Μ.Π. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΛΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σε μια καλαίσθητη και άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση, κυκλοφορεί το ημερολόγιο 2016 του μορφωτικού πολιτιστικού συλλόγου Μηλιάς.

Τα περιεχόμενα του ημερολογίου εκτός από τις όμορφες φωτογραφίες από διάφορες δράσεις του συλλόγου και τις πληροφορίες για τον κάθε μήνα του έτους, εμπλουτίζονται από νόστιμες παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής, που αναγράφονται αναλυτικά με οδηγίες για μια πετυχημένη εκτέλεση.

Τέλος υπάρχει και ειδική σελίδα με τους χορηγούς του συλλόγου, μεταξύ των οποίων καί τα "Προμαχιώτικα Νέα".

Όμορφη και ποιοτική δουλειά, με ένα άψογο ημερολόγιο, το οποίο σας προτείνουμε να προμηθευτείτε όλοι, ενισχύοντας έτσι τον δραστήριο σύλλογο και εξοπλίζοντας την "μαγειρική" σας φαρέτρα με πεντανόστιμες Μικρασιατικές συνταγές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...