Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΣας καλούμε να έρθετε στις 27 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2016.

ΘΕΜΑ 2ο   Χορήγηση παράτασης σύμβασης του έργου ¨Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α 1ης διαχειριστικής ενότητας Ν.Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος Βιολογικού¨» 

ΘΕΜΑ 3ο   Χορήγηση παράτασης του έργου  με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΩΝ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΛΠ) ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 4ο   Ορισμός μελών Ε.Π.Π.Ε της υπηρεσίας “Υλοποίηση της πράξης Living history, living nature II του προγράμματος IPA-CBC Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας – Υπ.3 – Δράσεις πληροφόρησης, δημοσιότητας και ανάδειξης”. 

ΘΕΜΑ 5ο   Χορήγηση παράτασης σύμβασης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Αριδαίας» .

ΘΕΜΑ 6ο   Χορήγηση παράτασης σύμβασης του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας» 

ΘΕΜΑ 7ο   Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΠΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 8ο   Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy-Yπ.3-Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας των προϊόντων της μέλισσας»

ΘΕΜΑ 9ο   Καθορισμός των όρων του επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy-Yπ.3-Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας των προϊόντων της μέλισσας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...