Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ.Υ.Ε. ΑΠΟ ΠΑΣΚΕΔΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Χειμάρρας 30, 546 43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: 2310 932420, 932473, 932481 – Fax: 2310 932431 – Κιν.: 6983161473
www.paskedi.gr – e-mail: paskedi@paskedi.gr


Ο ΠΑΣΚΕΔΙ και το Νομικό τμήμα του, με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε πως εξασφαλίσαμε για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο, ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Αυτή την έγγραφη παροχή, ΠΡΩΤΟΣ ο ΠΑΣΚΕΔΙ την προσφέρει σε επιχειρήσεις,  σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν όσοι επιχειρηματίες Κ.Υ.Ε., την τηλεόραση την χρησιμοποιείτε αποκλειστικά και μόνο για μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων, ειδήσεων, πάσης φύσεως ενημερωτικών και αθλητικών εκπομπών και γενικά οποιουδήποτε επίκαιρου γεγονότος, ας αιτηθούν από τον ΠΑΣΚΕΔΙ της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.
Η ειδική αυτή άδεια με τίτλο ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ'', παρέχεται σε όσους είναι μέλη (εάν δεν είστε κάντε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ τώρα) και έχουν προμηθευτεί το ''Βόλτες σε λεύτερες νότες'' το ιντερνετικό μουσικό στέκι, απελευθερωμένο΄μουσικής που υπόκειται σε Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα.


Για ότι αφορά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ χωρίς να πληρώνετε ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ και GEA ενημερωθείτε κάνοντας κλικ εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...