Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

"ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ" - ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ



Έκκληση για παιδικά σακίδια απευθύνει η Παρέα, μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζει φαγητό ρούχα, κουβέρτες και ότι μπορεί σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τελευταία συγκεντρώνει αγαθά για πρόσφυγες και μετανάστες.

   Η πρωτοβουλία "Ένα σακίδιο για το δρόμο" απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει αυτά τα μικρά παιδιά στο μακρύ ταξίδι τους μακριά από την εμπόλεμη Συρία φτιάχνοντας ουσιαστικά μια παιδική τσάντα πλάτης με μερικά χρήσιμα αντικείμενα μέσα.

   Κάθε σακίδιο πρέπει να περιέχει καπέλο ηλίου, σετ χρώματα και μπλοκ ζωγραφικής, φακό, χυμό και μπισκότα, σφυρίχτρα, μωρομάντιλα, ένα μικρό παιχνιδάκι, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα και μερικά μπαλόνια. Προαιρετικά μπορείτε προσθέσετε κουτάκι πρώτων βοηθειών, κάλτσες/εσώρουχα, βούρτσες/χτένες, λαστιχάκια για μαλλιά.

   Σημειώνεται πως σακίδιο μπορεί να ετοιμάσει οποιοσδήποτε σε όλη την Ελλάδα και να το στείλει στην "Παρέα" εντελώς δωρεάν μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.  



Πρόσφατα η "Παρέα" μοίρασε πάνω από 500 τέτοια σακίδια σε προσφυγόπουλα στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά φυσικά οι ανάγκες είναι τεράστιες. 




https://www.facebook.com/pareagreece/photos/a.955757094501107.1073741865.894405900636227/955757204501096/?type=3&theater

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...