Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ


Συνάντηση στο Διοικητήριο για την οργάνωση των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη


Συνάντηση με Ποντιακούς και Προσφυγικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την οργάνωση των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά η πρόσκληση του κ. Θεοδωρίδη:

«Αξιότιμοι Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. των Ποντιακών και Προσφυγικών Συλλόγων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας,

Επικοινωνώ μαζί σας για την έγκαιρη προετοιμασία και άρτια οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων με πιθανότερη ημερομηνία εορτασμού την Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 στα Γιαννιτσά, έδρα του Δήμου Πέλλας.

Προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο σας προσκαλώ να παρευρεθείτε στη συνάντηση – συζήτηση για τη συνδιοργάνωση του περιεχομένου των επίσημων εκδηλώσεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 και ώρα 13.00, στην αίθουσα συσκέψεων του 5ου ορόφου στο Διοικητήριο στην Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας.

Σας παρακαλώ να προετοιμάσετε τις προτάσεις σας, ώστε μέσα από τη συζήτηση να αποφασιστούν οι δράσεις και εκδηλώσεις που θα αποτελέσουν το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και αναμένω τη θετική και εποικοδομητική συμβολή σας στον επίσημο εορτασμό.
                                     
Με εκτίμηση,
O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας &
Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...