Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ,ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Έκτακτη συνάντηση με φορείς του αγροτικού τομέα στο Διοικητήριο

Πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών και αγροτικούς συλλόγους για συνάντηση με θέμα τις εξελίξεις που αφορούν τις δενδρώδεις καλλιέργειες


Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση με θέμα «Τρέχουσες εξελίξεις και ζημιές στις δενδρώδεις καλλιέργειες (ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια κλπ), που προέκυψαν λόγω άστατων καιρικών συνθηκών».

Ο κ. Θεοδωρίδης, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Τρύφων Τσαντάκη ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις και για το λόγο αυτό προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε συνάντηση για συζήτηση των θεμάτων που έχουν προκύψει και εύρεση λύσεων σε αυτά.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00 στο Διοικητήριο της Έδεσσας (γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας).


Η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και αγροτικών συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κρίνεται απαραίτητη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...