Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ε.Π. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ



Σημαντική κίνηση αλληλεγγύης στο πλαίσιο του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Δωρεά προϊόντων προς τους ωφελούμενους του προγράμματος

Με μία σημαντική κίνηση προς τους συμπολίτες της η κυρία Σταυρακούκα Ευδοκία από τα Γιαννιτσά έδωσε ένα τρανό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Συγκεκριμένα, η κυρία Ευδοκία, με προσωπικές ενέργειες εξασφάλισε από γνωστή βιομηχανία της Πέλλας τη δωρεάν διάθεση 3.500 τεμαχίων μαρμελάδας συσκευασίας 360 γραμμαρίων στην Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας, τα οποία παραδόθηκαν στην υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ κα. Ελένη Καραντώνη. Το προϊόν αυτό θα συμπεριληφθεί στη δεύτερη διανομή που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Η κα. Σταυρακούκα με την κίνησή της αυτή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και να παροτρύνει τους συμπολίτες μας, που έχουν την δυνατότητα, να προχωρήσουν σε κάποια δωρεά, για την ανακούφιση των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


Με σύντομη αναφορά του στο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη την κυρία Ευδοκία Σταυρακούκα για την ενέργειά της αυτή που αποτελεί μια ανιδιοτελής προσφορά, δείγμα έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που πλησιάζουμε στο Πάσχα. «Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες από συμπολίτες μας για να ενισχυθεί η προσπάθεια που κάνουμε ως Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας, με Επικεφαλή Εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την επιτυχής υλοποίηση του Προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας στην περιοχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...