Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FRESKON 2016 ΜΕ 6 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας προβάλλονται μέσω των διεθνών θεματικών εκθέσεων»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στην έκθεση «FRESKON 2016»


Στη Διεθνή έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon 2016» συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η έκθεση διοργανώνεται από τη HELEXPO, από τις 21 έως τις 23 Απριλίου  2016 και πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 «Η συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις αποτελεί ευκαιρία για τις τοπικές επιχειρήσεις ώστε να κάνουν γνωστά τα ποιοτικά προϊόντα τους. Ιδιαίτερα, η συμμετοχή στην έκθεση Freskon, η οποία αφορά τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά δίνει τη δυνατότητα για επαφές των παραγωγών με εκπροσώπους του κλάδου, λίγο πριν αρχίσει η συγκομιδή των φρέσκων φρούτων που αποτελούν σημαντικό κομμάτι για την αγροτική παραγωγή της Πέλλας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες παραγωγούς και συγχαρητήρια στα στελέχη που συντόνισαν και οργάνωσαν την παρουσία της Π.Ε. Πέλλας στην έκθεση. Παράλληλα, καλώ τους εμπορικούς επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της περιοχής μας και να εξετάσουν τις προοπτικές σύναψης εμπορικών συνεργασιών» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στην έκθεση Freskon 2016 με έξι (6) επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς ως εξής: "Βιοαγρός" Αγροτική Βιολογική Εμπορική Ενώνυμη Εταιρεία, Γαία Πέλλας ΕΠΕ, Ρόδι Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.Ε., Αγροτικός Συν/σμός Γαλατάδων "Μέγας Αλέξανδρος", SULCE L. LEDION και VORAS FRUIT.


Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: Πέμπτη 21/4, 11:00 – 19:00, Παρασκευή 22/4, 10:00 – 19:00 και Σάββατο 23/4, 10:00 – 18:00.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...