Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ "LΕΤ' S DO IT GREECE"



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά από το κάλεσμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας προς τους συμπολίτες μας στα πλαίσια της Εθελοντικής Καμπάνιας «LET’S DO IT GRECCE», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής καθαριότητα στο Δασάκι Αριδαίας αλλά και παράλληλες δράσεις σε πολλά Τ.Δ. του Δήμου μας.
Σκοπός μας η συνεργασία, η ανάδειξη του εθελοντισμού και η προσφορά στον τόπο.
Γιατί μέσα από εθελοντικές δράσεις, καταφέρνουμε να φέρνουμε κοντά πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, με κοινό σκοπό και στόχο.
Καταφέραμε να φέρουμε κοντά πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών, με κοινό σκοπό και στόχο.
Με την πολύτιμη συμμετοχή όλων σας, αναδείξαμε συλλογικά την αξία της συνεργασίας, του εθελοντισμού, την αγάπη προς το περιβάλλον.
Η ευαισθητοποίηση όλων και ειδικά των παιδιών, στην εφαρμογή δράσεων καθαρισμού και αισθητικής βελτίωσης του περιβάλλοντος, ήταν ιδιαιτέρως έντονη και συγκινητική.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς για τη συμμετοχή σας. Συλλόγους, Σχολεία, τους Almopistas, το ΚΔΑΠμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», μικρούς και μεγάλους που με την παρουσία σας είστε παράδειγμα για μίμηση.
Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας για την επιμορφωτική ενημέρωση των παιδιών.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας κο. Μπάτση Χρήστο για την ενεργό παρουσία και συμμετοχή του στη δράση, καθώς και  τον κο. Ιατρίδη Γεώργιο, προϊστάμενο του τμήματος καθαριότητας και τους συνεργάτες του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ζαχαροπλαστείο «Μελίρρυτον» για τη χορηγία του σε χυμούς και νερά τα οποία προσέφερε για τους συμμετέχοντες, καθώς και στο Βιβλιοπωλείο «Συμβολή» για τη χορηγία του σε είδη ζωγραφικής με τα οποία τα παιδιά δημιούργησαν υπέροχες ζωγραφιές για το περιβάλλον.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α



ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...