Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Pastry Designs: ΓΛΥΚΑ ΝΙΑΤΑ-ΕΥΩΔΙΑΣΤΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ


"Είμαστε δυο φίλοι, που αγαπάμε να φτιάχνουμε δημιουργίες ζαχαροπλαστικής"...

Έτσι μας συστήνονται στη σελίδα τους στο facebook τα δυο ταλαντούχα παιδιά, που έχουν "ταράξει" τον τελευταίο καιρό τα λιμνάζοντα ύδατα της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής.
Πρόκειται για δυο προικισμένους νεαρούς, που έλκουν την καταγωγή τους από τους Προμάχους, τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και τον Γιώργο Καλογιάννη.
Ο Δημήτρης που σπουδάζει Παιδαγωγικό και ο Γιώργος Ζαχαροπλαστική, ένωσαν την κοινή τους αγάπη για την γευστική και γλυκιά δημιουργία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και με τα δροσερά τους βίντεο, που ανεβάζουν στο κανάλι τους στο Youtube, μας παρουσιάζουν εξαιρετικές συνταγές για απολαυστικές παρασκευές, που απογειώνουν τα γαστριμαργικά αισθητήρια.
Έχοντας πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά, δοκιμάζουν προϊόντα, παρασκευάζουν εξαίσια γλυκίσματα και προτείνουν σε όλους μας να εισχωρήσουμε στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής, βοηθώντας με τις έξυπνες και πρακτικές τους συνταγές, ακόμη και τον πιο άσχετο να δημιουργήσει γευστικά καλλιτεχνήματα.

Αξιόλογοι νέοι, με εναλλακτικές προτάσεις και συνεργασίες στους δύσκολους καιρούς της κρίσης που διανύει η πατρίδα μας, που επενδύουν το χρόνο τους δημιουργικά, βοηθώντας πολλές φορές αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα στους υπόλοιπους και αποδεικνύουν στην πράξη, ότι η νεολαία ΔΕΝ είναι μόνο "τσιγάρα-μπαράκια-τεμπελιά".

Δείτε την τελευταία τους πρόταση για μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα στο βίντεο που ακολουθεί.




Pastry Designs






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...