Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 19η ΜΑΪΟΥΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Η 19η Μαΐου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες για την Ελληνική ιστορία. Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.
Ας είμαστε όλοι εμείς οι συνεχιστές της ελληνικής ταυτότητας και ας μη σταματήσουμε ούτε στιγμή να αγωνιζόμαστε ενωμένοι για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας που διαπράχθηκε εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού.
Ένας λαός που έζησε τόσο μεγάλα δεινά και παρά ταύτα κατάφερε να διατηρήσει την εθνική του ταυτότητα και αξιοπρέπεια, αξίζει τον σεβασμό όλων.
Οποιαδήποτε άποψη εκφράζεται και αμφισβητεί τα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία και το Έθνος μας, αποτελεί κατά τη γνώμη μου στοχευμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας.


Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω ο Πόντος!


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...