Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/5/16



Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην Πέλλα

Θα προεδρεύσει σε συσκέψεις στο Διοικητήριο σχετικά με το οδικό δίκτυο Π.Ε. Πέλλας, τη διαχείριση των βοσκοτόπων και τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες – αποζημιώσεις ΕΛΓΑ


Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα βρεθεί την Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζιτζικώστας σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη θα συμμετέχουν σε συσκέψεις για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τους κατοίκους της.

Ειδικότερα, ο κ. Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με τους Διευθυντές και τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας και θα έχει συνάντηση εργασίας με τους τέσσερις Δημάρχους της περιοχής μας.

Στη συνέχεια θα προεδρεύσει σε συσκέψεις σχετικά με το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, την διαχείριση των βοσκοτόπων καθώς και τις ζημιές που έχουν υποστεί οι αγροτικές καλλιέργειες σε Ημαθία και Πέλλα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...