Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ



Στις εκδηλώσεις της Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Στις εκδηλώσεις για την 194η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως Ναούσης όπου τελέστηκε η δοξολογία από τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Σύρου κ.κ. Δωροθέου, Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμονος, Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρα και Τρίκκης κ.κ. Χρυσοστόμου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Παυλόπουλο τον οποίο προσκάλεσε προσωπικά στις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσης της Έδεσσας στις 18 Οκτωβρίου. Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι ο Δήμος Έδεσσας, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί κατά την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα τον αναγορεύσει σε Επίτιμο Δημότη Έδεσσας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου, αναπαράσταση δρώμενο, ενώ, οι εκδηλώσεις τερματίστηκαν με την πραγματοποίηση μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...