Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Σημαντική πτυχή του πολιτισμού ο κινηματογράφος για την Π.Ε. Πέλλας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την επαναλειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης


Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηπέγιου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταματίου, η Ταμίας κα Θεανώ Σύρκου και ο Υπεύθυνος Κινηματογράφου κ. Ιωάννης Κίτκας.  

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, τονίζοντας την πολύπλευρη παρουσία του και προσφορά του στην τοπική κοινωνία από το 1979. Το Δ.Σ. ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη να στηρίξει την επαναλειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης στην πόλη της Έδεσσας και να συμβάλλει στο κτιριακό ζήτημα που απασχολεί τον Σύλλογο. Παράλληλα, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για τη στήριξη που παρέχει στις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού πολιτιστικού σωματείου, αναφέροντας ότι η Κινηματογραφική Λέσχη αποτελεί σημαντική πτυχή του πολιτισμού, όχι μόνο για την περιοχή του Δήμου Έδεσσας αλλά για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επίσης, τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μπορεί η ομάδα του Κινηματογράφου του Συλλόγου να παρουσιάζει το πρόγραμμα ταινιών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, η οποία έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε να καλύψει τις ανάγκες του κοινού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...