Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στους Προμάχους



Ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Πέλλα, μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη με στόχο την προώθηση θεμάτων του αθλητισμού της περιοχής, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τους Προμάχους .

Σκοπός της επίσκεψης, ήταν να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κοινοτικού σταδίου ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ και η εξεύρεση κάποιας δυνατότητας, ώστε να πραγματοποιηθούν  κάποιες παρεμβάσεις στις ήδη υπάρχουσες υποδομές του σταδίου.

Τον Γ.Γ. συνόδευαν ο Βουλευτής του νομού Γιάννης Σηφάκης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, ο αντιπρόεδρος των Λουτρών ΠΟΖΑΡ Δημήτρης Βέσκος, η πρόεδρος της τ.κ. Προμάχων Μαρία Γιουρούκη, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ Πασχάλης Τούμπης και ο ταμίας του συλλόγου Παύλος Γιουρούκης.

Με δεδομένη την τραγική οικονομική δυσπραγία της χώρας, ευχόμαστε ο κύριος Συναδινός να δει θετικά την ανάγκη στήριξης του ακριτικού μας τόπου και να καταφέρει να επιμερίσει κάποιο κονδύλι, ώστε να επιβεβαιώσει την ρήση, που σαν καραμέλα πιπιλούν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί μας ταγοί, ότι ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...