Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Με «στούντιο» τη φύση και καμβά τα κορμιά μοντέλων



Ένα με τη φύση κάνει τα μοντέλα της καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία, η οποία καταφέρνει με την τέχνη του bodypainting, αλλά και με την κατάλληλη επεξεργασία των φωτογραφιών που τραβάει, να κάνει τους ανθρώπους που ποζάρουν μπροστά της αναπόσπαστο κομμάτι του φόντου.

Η 31χρονη Ορλι Φάγια, η οποία συστήνεται ως ταξιδιωτική καλλιτέχνιδα και θεραπεύτρια, δηλώνει ότι θεωρεί τη φύση στούντιό της. «Ταξιδεύω σε όλον τον κόσμο συνεχώς εδώ και 14 χρόνια. Η Αυστραλία είναι μία από τις βάσεις μου, αλλά δεν μένω ούτε εδώ για πολύ καιρό. Έχω ζωγραφίσει σε επτά χώρες μέχρι στιγμής και έχω ήδη στα σκαριά μια περιοδεία στην Ευρώπη για το 2017. Επίσης, έχω προσκλήσεις για τη Βραζιλία, τη Ζάμπια, τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία, και σκοπεύω να πάω παντού κάποια στιγμή» δηλώνει η ίδια.

Η πρώτη φορά που μετέτρεψε τα κορμιά των μοντέλων της σε καμβά που γινόταν κομμάτι της φύσης ήταν για τις ανάγκες της πρώτης έκθεσής της, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στην ίδια λογική, γιατί διαπίστωσε ότι η ιδέα της είχε μεγάλο αντίκτυπο και ζήτηση. «Διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να ζωγραφίζονται στη φύση» αποκαλύπτει και έτσι έκανε την τεχνική της, που ονομάζει «mergings» («συγχωνεύσεις»), μια υπηρεσία που παρέχει.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν με τη φύση και με τις ρίζες τους, και εκτιμώ ότι η αξία αυτής της διαδικασίας είναι πολύ μεγαλύτερη από το τελικό έργο τέχνης» τονίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες:











πηγη...http://www.espressonews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...