Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Β΄ ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για την προετοιμασία της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την προετοιμασία της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων και την ύπαρξη τυχόν προβλημάτων.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν απρόοπτων θεμάτων που θα προκύψουν στα σχολεία της Πέλλας κατά την περίοδο των εξετάσεων, ώστε να συνδράμουν στο έργο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, σε μήνυμά του για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων αναφέρει: 

«Οι τελειόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων μπαίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα σε μία δύσκολη περίοδο πρωτίστως για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τους δασκάλους τους. Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ‘αντανακλά’ τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς που οι μαθητές και οι μαθήτριες δούλεψαν σκληρά και προετοιμάστηκαν για τη διαδικασία των εξετάσεων. Μία ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μεγάλη επιβράβευση, η εισαγωγή στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της Χώρας. Η συνέπεια, η εργατικότητα και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση ανταμείβεται, οπότε οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες πρέπει να αποτυπώσουν αυτήν την περίοδο όλα όσα έμαθαν όλη τη χρονιά. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά μας και καλή δύναμη στις οικογένειες και τους δασκάλους, που δίνουν κι αυτοί τον δικό τους αγώνα. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον Διευθυντή και τα στελέχη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για την άρτια προετοιμασία για την επιτυχή πραγματοποίηση των πανελλαδικών εξετάσεων». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...