Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Πρεμιέρα από την Κεντρική Σκηνή



Πρεμιέρα από την Κεντρική Σκηνή

Την Τρίτη 10 Μάη 2016 και ώρα 9 το βράδυ, έγινε η πρεμιέρα της  ανατρεπτικής κωμωδίας των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Φούστα –Μπλούζα» από την Κεντρική Σκηνή του Εδεσσαίκού Θεάτρου. Το κοινό τίμησε με την προσέλευση του την θεατρική ομάδα και σε αντάλλαγμα εισέπραξε πολύ γέλιο σε ένα καλοστημένο θεατρικό δίωρο!
Επί σκηνής παίζεται ένα παιχνίδι για τα όρια των 2 φύλλων. Ο Κώστας (Βασίλης Γκόγλης)  είναι ένας ήσυχος οικογενειάρχης που ζει με την γυναίκα του τη Μαίρη (Χριστίνα Αλιμπάκη) και τον γιο της τον Μανόλη (Δημήτρης Γούλιος). Τα γαλήνια νερά έρχεται να ταράξει η έλευση της Φλόριντας (Βάλια Δαδιώτη), που 17 χρόνια και μια εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν, ως Θανάσης είχε παντρευτεί, αφήσει έγκυο και εγκαταλείψει την Μαίρη. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Κώστας ανακαλύπτει ότι η αιθέρια ύπαρξη με την οποία διατηρεί εξωσυζυγική σχέση είναι ο πρώην σύζυγος της γυναίκας του, η Φλορίντα-Θανάσης! 
Ένας κυκεώνας ανατροπών και εμπλοκών ξεκινά στον οποίο συμμετέχουν η οικιακή βοηθός και πανταχού παρούσα Λαρίσα (Μαίρη Πέτκου), η καθηγήτρια αρχαίων Φανή (Χρυσάνθη Πέγιου)-καλύτερη φίλη της Μαίρης και ερωμένη του Μανόλη-, η αλαφροίσκιωτη ερωτευμένη γειτόνισσα Μπέμπη (Ελένη Πέτλη),  ο αυστηρός Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του Μανόλη κος Θαλασσινός ( Παναγιώτης Νανόπουλος) και η θεότρελη μακιγιέρ της Φλορίντα, η Σακίρα (Χρήστος Τσαβέας)
Πόσο μπορούμε τελικά να δεχτούμε την διαφορετικότητα; Μπορεί να ευδοκιμήσει ο έρωτας σε μια τέτοια διαφορετικότητα;Οι απαντήσεις έρχονται μέσα από ένα έργο που θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να απαντήσετε στα παραπάνω ερωτήματα...
Μια παραγωγή αντάξια της δυναμικής πορείας του συλλόγου, που καλείστε να παρακολουθήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας με ώρα έναρξης 9 το βράδυ. 
Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 16 Μάη. 
Σκηνοθεσία/Επιμέλεια παραγωγής : Δέσποινα Οτουντζίδου. 



Η «ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ» είναι δέσμια της κατάρας  που την ρίχνει σε βαθύ ύπνο για πολλά χρόνια. Θα μπορέσει να ξυπνήσει και πάλι; Την απάντηση δίνει το Θεατρικό Εργαστήρι την Κυριακή 15 Μάη και ώρα 8 το βράδυ, όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν δρώμενο σε επιμέλεια Χρύσας Αλεξάκη στην Ανθοέκθεση . Η ίδια ομάδα παρουσίασε δρώμενο με τίτλο «Redy’s» την προηγούμενη Κυριακή 8 Μάη στο πάρκο των καταρρακτών και θα κλείσει τη φετινή θεατρική περίοδο, με παράσταση στο αμφιθέατρο Βαροσίου την Κυριακή 5 Ιουνίου όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θα παρουσιάσει δρώμενο ανάλογου θέματος, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...