Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

7/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-Α΄ΤΑΞΗ



7/Θ  ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-Α΄ΤΑΞΗ
         Θέλουμε να ενημερώσουμε τους  ενδιαφερόμενους γονείς ότι η  διαδικασία και οι προϋποθέσεις  εγγραφής μαθητών/τριων στο Ολοήμερο Πρόγραμμα  του σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2016-2017, είναι οι εξής:
Η φοίτηση των μαθητών που εγγράφονται, είναι υποχρεωτική.
Η ώρα ενδιάμεσης  αποχώρησης που θα δηλωθεί, παραμένει η ίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας τμήματος Πρόωρης Υποδοχής(7.00΄-8.00΄) εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη συμμετοχή  και καλύπτει πραγματικές ανάγκες  γονέων.
-Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μπορούν να γραφτούν:
1.       Μαθητές γονέων που εργάζονται και οι δυο, προσκομίζοντας στο σχολείο σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας.( αν είναι άνεργοι)
2.       Μαθητές τω ν οποίων οι γονείς ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες(πολύτεκνοι, μονογονεϊκές  οικογένειες, χρόνιες παθήσεις, φυλακισμένοι, ενταγμένοι σε προγράμματα απεξάρτησης.)
3.       Περιπτώσεις αγροτών ή επαγγελματιών που  δεν μπορούν να έχουν βεβαίωση από φορέα εργασίας,  μπορούν να δηλωθούν  -με υπεύθυνη δήλωση- από τον/την σύζυγο ότι απασχολούνται στην εργασία του/της.
Για την εγγραφή απαιτείται Αίτηση – Δήλωση που υπάρχει στο σχολείο. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Αίτηση εγγραφής μετά από την ημερομηνία αυτή γίνεται δεκτή μόνο μετά από έγκριση του Δ/ντη Εκπαίδευσης.
 - Επίσης  οι γονείς των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά τη φετινή σχολική χρονιά(2016-2017) στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, πρέπει:
1.       Να προσκομίσουν στο σχολείο το βιβλιάριο υγείας του παιδιού.
2.       Να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση για την εγκυρότητα των στοιχείων του παιδιού που εγγράφεται.                  Η  δήλωση αυτή υπάρχει στο σχολείο.
3.       Να προσκομίσουν συμπληρωμένο από γιατρό  το Δελτίο Ατομικής Υγείας που παρέλαβαν  από το Νηπιαγωγείο. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβρη.
Οι γονείς μπορούν να έρχονται στο σχολείο για τη διεκπεραίωση  όλων  των  παραπάνω  από Τρίτη  7/6 /2016.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο σχολείο.  Τηλ: 2384075273

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...