Η πιο νόστιμη Πάβλοβα που έχετε δοκιμάσει.Πρόκειται για φωλιές μαρέγκας με κρέμα γάλακτος και σάλτσα φράουλας (μπορείτε να βάλετε ό,τι φρούτο θέλετε).
Θεωρείται το εθνικό γλυκό της Αυστραλίας αν και οι Νεοζηλανδοί διεκδικούν επίσης την "πατρότητα" του γλυκού.Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Υλικά για τις φωλιές μαρέγκας:
150γρ. ασπράδι αυγού
150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
130γρ. ζάχαρη άχνη
Για το γέμισμα:
300γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Για το γαρνίρισμα:
Μαρμελάδα φράουλα
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.