Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Δημοτικού σχολείου Προμάχων για τον παιδικό διαβήτη



Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος των εκδηλώσεων για τη σχολική χρονιά του Δημοτικού σχολείου Προμάχων, με την θεματική ενότητα που αφορούσε τον παιδικό διαβήτη.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και παραβρέθηκαν η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, το σύνολο του διδακτικού προσωπικού Δημοτικού και Γυμνασίου, πολλοί γονείς και φυσικά πολλοί μαθητές.

Πραγματοποιήθηκε ομιλία-ενημέρωση από τον κύριο Γιοβανίδη Ιορδάνη, ειδικό παθολόγο-διαβητολόγο, επιστημονικό συνεργάτη του Α.Π.Θ. ο οποίος με απόλυτα απλό και κατανοητό τρόπο, ανέλυσε το θέμα «Διαβήτης και παιδί».

Ακολούθησε μια διασκεδαστική  θεατρική παράσταση  από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου με τίτλο «Εγώ ο Παντεσπάνιους» που χάρισε πολύ γέλιο και μετέδωσε πολλά μηνύματα σε γονείς και παιδιά, όσον αφορά τον διαβήτη και τον τρόπο ζωής και αντιμετώπισής του.

Με το κλείσιμο της αυλαίας τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν, ενώ κάποια από αυτά που ζουν με το πρόβλημα και δεν δίστασαν να το μοιραστούν με όλους, αποθεώθηκαν για το μεγαλείο ψυχής και το σπάσιμο των «ταμπού», που σαν τέτοια αντιμετωπίζονται κάποιες «δύσκολες» ασθένειες.

Τέλος, μέσα σε εορταστικό κλίμα, ευχήθηκαν όλοι «καλό καλοκαίρι» και καλή αντάμωση με τη νέα σχολική χρονιά το φθινόπωρο.









































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...