Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η εθελοντική ομάδα της Αψάλου Αλμωπίας



Τους τελευταίους μήνες, στην τοπική κοινότητα της Αψάλου δραστηριοποιείται μια εθελοντική ομάδα, που αποτελείται από νεαρά άτομα-κατοίκους του χωριού, τα οποία με την πλούσια δράση τους επεμβαίνουν σε διάφορους τομείς , και επιλύουν μικρά ή μεγάλα προβληματάκια που παρουσιάζονται στην ευρύτερη περιοχή της κοινότητας.
Κλείσιμο λακκούβων στους δρόμους, βάψιμο πεζοδρομίων, καθαρισμός, επισκευές σε πινακίδες, αντικατάσταση λαμπτήρων, επιδιόρθωση σε πεζοδρόμια, επισκευές κάδων απορριμάτων, κλάδεμα, σημαιοστολισμό για τις παρελάσεις, διαβάσεις πεζών, κοπή δέντρων,  Χριστουγεννιάτικος στολισμός, είναι κάποιες από τις παρεμβάσεις της ομάδας. 
Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Νικολαίδης, "Αγαπάμε το χωριό που ζούμε και με όσες δυνάμεις έχουμε, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και να διορθώνουμε κάποια πραγματάκια στο μέτρο του δυνατού. Πάντα με την στήριξη της δημοτικής αρχής, κυρίως του δημάρχου Δημήτρη Μπίνου και του αντιδήμαρχου Χρήστου Μπάτση, τους οποίους  και ευχαριστούμε πάρα  πολύ και τους επικρατούμε  για το σπουδαίο έργο τους."

Η εθελοντική ομάδα της Αψάλου αποτελείται από τους  Βασίλη Νικολαΐδη (πρόεδρος), Γιώργο Παπασυμεών, Βαγγέλη Παπασυμεών και Τάσο Κουστουλίδη.
Αξιόλογη και ελπιδοφόρα προσπάθεια, όταν μάλιστα γίνεται από νέους, που είναι παράδειγμα προς μίμηση και παραδειγματισμό και από άλλες τοπικές κοινότητες, που αποδεικνύει της αγάπη της νεολαίας για τον ευλογημένο μας τόπο και την αποτελεσματική συνεργασία πολιτών και τοπικών αρχών με ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

facebook











1 σχόλια :

Συγχαρητήρια στα παιδιά,
Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι το έργο και τις πράξεις τους, όχι μόνο στην Άψαλο αλλά και σε κάθε χωριό της επαρχίας μας.
Η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο είτε μέσω εθελοντικής εργασίας είτε ώς προσφορά χρηματων για το χτίσιμο κοινωνικών δομών και κτιρίων, είτε ώς βοήθεια προς τους συνανθρώπους ήταν ενα απο τα βασικά συστατικά στοιχεία συνοχής των κοινωνιών, όταν δεν υπήρχαν οργανωμένα κράτη όπως τα ξέρουμε σήμερα.
Εύχομαι λοιπόν ο καθένας μας να αφήσει τον εγωισμό του κατά μέρος και να βοηθήσει σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...