Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

"4α Λυκοστομίτικα" : Η απόλυτη επιτυχία.


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν τα "4α Λυκοστομίτικα", η καθιερωμένη καλοκαιρινή παραδοσιακή εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν ο Μορφωτικός σύλλογος του χωριού «Λυκόφως» και η ποδοσφαιρική ομάδα «Μαύρη Θύελλα».

Πλήθος επισκεπτών κατέκλυσαν το γήπεδο του χωριού, όπου πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις, ενώ φιλικοί σύλλογοι, παρουσίασαν τα παραδοσιακά προγράμματά τους ενθουσιάζοντας με την αρτιότητα των χορευτών τους, τους παρευρισκόμενους.
Στα συν της εκδήλωσης, εκτός από την πρωτοφανή προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών, η άριστη οργάνωση και η άμεση εξυπηρέτηση από τους δεκάδες εθελοντές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του διημέρου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε του χρόνου με υγεία, να ξανανταμώσουμε στους ρυθμούς της παράδοσης και της φιλίας.

Δείτε λίγα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης, όπως αποτυπώθηκαν από τον φακό των «Π.Ν» που ήταν και χορηγός επικοινωνίας. 

Ευχαριστίες για την ζεστή φιλοξενία στην Πρόεδρο του συλλόγου Λίτσα Κουβάτση. 
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...