Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ_ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΜΒΩΝ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣΘεόδωρος Θεοδωρίδης: Συνεχίζουμε τη βελτίωση των συνθηκών οδικής κυκλοφορίας στην Πέλλα

120.000,00 € για τη συντήρηση ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Την Τρίτη, 9/8 δημοπρατείται το έργο με τίτλο «Κατασκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων εντός περιοχής ευθύνης Π.Ε. Πέλλας» από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με συνολικό προϋπολογισμό 120.000,00 €.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού στους παρακάτω τρεις (3) κόμβους στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, 
κόμβος Σεβαστειανών επί της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης (10 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
κόμβος Λουτροχωρίου επί της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας - όρια Νομού Ημαθίας (15 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)
κόμβος Δωροθέας επί της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Προμάχων (7 σιδηροϊστοί με φωτιστικά σώματα τύπου led)

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι οι εξής:
1. Πλήρης εγκατάσταση 32 γαλβανισμένων σιδηροϊστών ύψους 9 μέτρων 
2. Πλήρης εγκατάσταση 32 φωτιστικών σωμάτων τύπου led ισχύος 78W 
3. Πλήρης εγκατάσταση τριών πίλλαρ οδοφωτισμού οκτώ αναχωρήσεων (ένα πίλλαρ σε κάθε κόμβο). 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τη βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής ευθύνης της με συνεχείς παρεμβάσεις που αφορούν διαγραμμίσεις, ασφαλτοστρώσεις και τώρα με τον ηλεκτροφωτισμό σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου. Επίσης ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη «μάστιγα» που αφορά τις συνεχείς κλοπές ηλεκτρολογικού υλικού που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών και, ταυτόχρονα, απαιτούν σημαντικούς πόρους (που όλο και λιγοστεύουν λόγω κρίσης) για την αντικατάστασή τους.

Αναμένονται σύντομα δημοπρατήσεις κι άλλων έργων σε συνεργασία με τα στελέχη της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...