Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Φωτογραφίες από το "5ο Φράγμα Πάρτι"Κάντε κλικ ΕΔΩ και θα ανακατευθυνθείτε στο άλμπουμ "5ο Φράγμα Πάρτι" στην σελίδα ΑΣ οι Πρόμαχοι του facebook, όπου υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφικές λεπτομέρειες από το μαγικό καλοκαιρινό διήμερο.

Ένα πλούσιο φωτογραφικό λεύκωμα που ετοίμασε η φωτογράφος του χωριού Μαρία Βαρελά από το Photorama Studio 


Αφανής εργάτης του χωριού, που κάνει όλη την "βρώμικη" δουλειά, για να αναδείξει τομείς του χωριού, δουλεύοντας αφιλοκερδώς στο παρασκήνιο, για τους συλλόγους και με τους φακούς της αποτυπώνει στιγμές της ζώσας ιστορίας, αφήνοντας παρακαταθήκη για το μέλλον, ενώ είναι η επικεφαλής και ο ιθύνων νους της εθελοντικής ομάδας των Προμάχων, ομάδα η οποία καθημερινά παρεμβαίνει με τις δράσεις της σε πολιτισμικούς τομείς του τόπου.

123456

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...